söndag 11 mars 2012

Fixartagen


Grymt härlig dag, med sol, blå himmel och frisk luft. Vi har varit ute hela dagen sen i morse...tror att alla kommer knoppa in rätt fort ikväll...hi hi hi.

Här har vi röjt på den stora altanen, flyttat ut allt virke, sågar, allehanda verktyg och pinaler(som vi behöver till fixet av kök/vardagsrum) till garaget...inte mycket till garage egentligen utan mer som ett taskigt, fallfärdigt skjul! Sen sopade vi och tvättade altangolvet och putsade alla fönster...blev så fint. Plötsligt såg man hur stor altanen faktiskt är! Tog fram utemöblerna. Skurade bordet och oljade in korgstolarna.
Skönt när man kan börja sitta ute...


Det blev inköp av några små panseér.Det är vår när man kan köpa "uteblommor".Ny skurad altan med utemöbler. Vi ska fräscha upp väggarna med vit färg och hänga upp tunna tyglängder i taket senare i vår...kanske fixa en härlig hörna med en dagbädd full av massa gosiga kuddar :)Ny fin blomma till bordet.


Gårdagen


Hur tyckte ni att Mello var igår? Var det rätt låt som vann?
Det tyckte vi! Loreen är helt rätt person att representera Sverige. Älskar hennes låt.

Vacker är hon också!Lika bra att fortsätta städa när man ändå har börjat, fast nu inne istället!Ses senare flickorKram2 kommentarer:

 1. Underbara bilder - nu är det våååååår:)!

  kram CC

  SvaraRadera
 2. Åh så härligt med vårblommor!!! Jag har fortfarande en utegran kvar på baksidan..måste ta bort den och köpa nya blommor!

  Så du bor i närheten!? Då kanske vi ses!

  Kram Jennie

  SvaraRadera